Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Κατάρτιση με έμφαση στην εκπαίδευση

Μία πρώτη προσπάθεια αντιμετώπισης των πολλαπλών παθογενειών που πλήττουν τον χώρο της επαγγελματικής κατάρτισης ανέργων αποτελεί το νέο, κοινοτικά χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα του υπουργείου Εργασίας, για τον κλάδο του τουρισμού.

Το πρόγραμμα, προϋπολογισμού 29,86 εκατ. ευρώ και με ορίζοντα ολοκλήρωσης τον Οκτώβριο του 2017, σχεδιάστηκε και θα υλοποιηθεί σε στενή […]

Πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ μαθημάτων πληροφορικής για Ανέργους & Φοιτητές Θεσσαλονίκης

Περιορισμένες θέσεις, για συμμετοχή δηλώστε την φόρμα που βρίσκεται παρακάτω στη σελίδα.

ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ

Δικαιούχοι για συμμετοχή στο πρόγραμμα δωρεάν μαθημάτων είναι οι άνεργοι ΟΑΕΔ και οι Φοιτητές ΑΕΙ-ΤΕΙ (πάσο ή βεβαίωση σπουδών) που θέλουν να αποκτήσουν την απαραίτητη για όλες τις προκηρύξεις εργασίας πιστοποίηση πληροφορικής.

Μέχρι τις 30 Ιουνίου οι εγγραφές στα ΕΠΑΛ

Οι εγγραφές στα επαγγελματικά λύκεια της χώρας έχουν ξεκινήσει και σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας οι εγγραφές θα συνεχιστούν μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Πιο αναλυτικά, πηγές του Υπουργείου αναφέρουν πως υπάρχει πρόβλεψη για μακροπρόθεσμες εγγραφές μέσα στον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο ύστερα από επανεξέταση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2013 το […]

Δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα από πανεπιστήμια του εξωτερικού Διαβάστε περισσότερα:

Πανεπιστήμια ανά τον κόσμο κορυφαίας κατάταξης ενώθηκαν για την προαγωγή της γνώστης σε παγκόσμιο επίπεδο. Δημιουργώντας την ηλεκτρονική πλατφόρμα edx.org, κατάφεραν να ενώσουν και να προσεγγίσουν χιλιάδες νέους φοιτητές που διψούν για γνώση. Πανεπιστήμια όπως το MIT, το Harward, το Delft, το TUM προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία […]