Οι αιτήσεις ξεκινούν την Τρίτη 16 Αυγούστου και ολοκληρώνονται την Δευτέρα 29 Αυγούστου

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Αθλητισμού Θέρμης ανακοινώνει την πρόσληψη ωρομίσθιου καλλιτεχνικού – διδακτικού προσωπικού για την λειτουργία των Μουσικών Τμημάτων του Δημοτικού Ωδείου Θέρμης, των καλλιτεχνικών τμημάτων και των Κ.Δ.Α.Π. της Δημοτικής Επιχείρησης κατά την ακαδημαϊκή περίοδο 2022–2023.

Οι αιτήσεις ξεκινούν την Τρίτη 16 Αυγούστου και ολοκληρώνονται την Δευτέρα 29 Αυγούστου.

Πώς θα κάνετε αίτηση

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν την σχετική προκήρυξη, το έντυπο της αίτησης και το έντυπο της υπεύθυνης δήλωσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Δημοτικής Επιχείρησης www.deppath.gr ή να τα παραλάβουν από τα γραφεία της Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ. (Δ/νση: Καραολή – Δημητρίου & Καπετάν Χάψα, τηλ. 2310.463423) καθημερινά Δευτέρα-Παρασκευή και ώρες από 09.00π.μ. έως 13.00 μ.μ..

Η υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Επιχείρησης ή μέσω ταχυδρομείου (συστημένο) ή εταιρείας ταχυμεταφοράς, καθημερινά Δευτέρα-Παρασκευή και ώρες από 9.00 π.μ έως 13.00 μ.μ. ή μέσω email στο deppath@thermi.gr τις παραπάνω προθεσμίες με καταληκτική ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 μ.μ Σε περίπτωση συστημένης αποστολής μέσω ταχυδρομείου (συστημένο) ή εταιρείας ταχυμεταφοράς, της αίτησης και των δικαιολογητικών, το εμπρόθεσμο της αίτησης ισχύει εφόσον ο φάκελος φέρει ημερομηνία αποστολής εντός τη προαναφερόμενης προθεσμίας.

Πηγή: alfavita.gr