Όπως έγινε γνωστό από την ημερήσια σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, τις αμέσως επόμενες μέρες τα νοσοκομεία της χώρας θα ενισχυθούν με επιπλέον προσωπικό.

Οι 929 νέοι γιατροί και νοσηλευτές θα βρίσκονται στις θέσεις τους την ερχόμενη εβδομάδα και βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε διαδικασία πρόσληψης, ενώ άλλοι 248 έχουν ήδη προσληφθεί.

Όπως αποφασίστηκε στην σύσκεψη στο Μαξίμου, θα αυξηθεί και το προσωπικό στην υπηρεσία 1135 προκειμένου να μπορέσει να ανταποκριθεί καλύτερα στις επικρατούσες συνθήκες.

Επίσης, όπως προέκυψε από την σύσκεψη, συζητήθηκε ο καλύτερος συντονισμός με τους δήμους για την λειτουργία του προγράμματος ‘Βοήθεια στο Σπίτι” προκειμένου να παρέχονται πρόσθετες υπηρεσίες στους ηλικιωμένους.

πηγή e-dimosio.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για τις θέσεις που απαιτούνται και πρόσθετα προσόντα (γνώση χειρισμού υπολογιστών) τα οποία πρέπει να κατέχουν οι υποψήφιοι μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

Ειδικά για τις θέσεις που απαιτείται: Γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (α) επεξεργασίας κειμένων, (β) υπολογιστικών φύλλων και (γ) υπηρεσιών διαδικτύου μπορείτε να συμμετέχετε στο επιδοτούμενο πρόγραμμα για την απόκτηση πιστοποιητικών πληροφορικής για τις συγκεκριμένες απαιτούμενες ενότητες με παρακολούθηση ΔΩΡΕΑΝ μαθημάτων.

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα δωρεάν μαθημάτων πληροφορικής.