Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, προσφέρει 2 Προπτυχιακά, 1 Ειδικό Πρόγραμμα, 22 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών και 237  Μεμονωμένες Θεματικές Ενότητες, με έναρξη σπουδών τον Μάρτιο του 2022.

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνει αποκλειστικά μέσω διαδικτύου. Η διαδικασία έχει ξεκινήσει από τη 16η Νοεμβρίου 2021 και ώρα 11:59 το μεσημέρι και διαρκέσει μέχρι την 4η Ιανουαρίου 2022 και ώρα 11:59 το μεσημέρι.

Δείτε ολόκληρη την πρόσκληση εδώ. 

Για να υποβάλετε αίτηση πατήστε εδώ

Για τα δικαιολογητικά εγγραφής πατήστε εδώ.

Για την εισαγωγή των φοιτητών/τριών θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βασιζόμενη στον χρόνο υποβολής της αίτησης. Οι αιτήσεις πέραν του αριθμού των προσφερόμενων θέσεων χαρακτηρίζονται ως επιλαχούσες. Στην επιλογή των φοιτητών/τριών θα προηγηθούν όσοι/όσες έχουν συμπληρώσει το 23ο έτος της ηλικίας τους έως την καταληκτική ημερομηνία υποβολής της αίτησης.  Οι επιλαχόντες θα ενημερώνονται με σχετικό μήνυμα κατά την επιτυχή υποβολή της αίτησης τους και τα αποτελέσματα των εισαχθέντων και των απορριφθέντων ανά Πρόγραμμα θα αναρτηθούν στις 31 Ιανουαρίου 2022.

Το κόστος

Το ύψος της οικονομικής συμμετοχής για κάθε Θεματική Ενότητα για τα Προγράμματα Σπουδών ανέρχεται σε:

για τα Προπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών ΔΗΔ & ΔΙΤ το ύψος της οικονομικής συμμετοχής ανέρχεται σε 250 ευρώ.

 για τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών LRM, ΑΔΕ, ΑΣΚ, ΓΧΝ, ΔΓΡ, ΔΕΑ, ΔΑΘ, ΔΙΣ, ΚΑΟ, ΠΕΔ, ΤΕΠ το ύψος της οικονομικής συμμετοχής ανέρχεται σε 300 ευρώ.

 για τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών ΑΓΓ, ΓΕΡ, ΓΑΛ, ΕΤΑ, ΣΔΣ, ΣΕΙ, ΧΒΑ, για το Ειδικό Πρόγραμμα Σπουδών ΠΔΕ το ύψος της οικονομικής συμμετοχής ανέρχεται σε 450 ευρώ.

για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών ΕΔΙ, το ύψος της οικονομικής συμμετοχής ανέρχεται σε 500 ευρώ.

 για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών ΕΕΠ, ΚΥΚ, το ύψος της οικονομικής συμμετοχής ανέρχεται σε 350 ευρώ.

 για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών ΒΝΠ, το ύψος της οικονομικής συμμετοχής ανέρχεται σε 550 ευρώ.

Για να καταβάλετε την οικονομική σας συμμετοχή, εφάπαξ με χρεωστική κάρτα ή έως 8 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα, επιλέξτε αρχικά το σύνδεσμο https://payments.eap.gr ο οποίος υπάρχει και στη σελίδα επιτυχούς υποβολής της αίτησης κάνοντας χρήση του κωδικού πληρωμής. Όταν
επιλέξετε την εκτέλεση της συναλλαγής θα μεταφερθείτε σε ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς, όπου θα μπορείτε με τα στοιχεία της κάρτας σας να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή.

Οι τρόποι καταβολής της οικονομικής συμμετοχής είναι οι ακόλουθοι:

 Με εφάπαξ καταβολή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας του συνόλου της οικονομικής συμμετοχής των θεματικών ενοτήτων που επιλέξατε με την αίτηση σας. (https://payments.eap.gr)
ή
 Έως 8 άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας, όπου ως πόσο χρέωσης θα καταβάλετε το σύνολο της οικονομικής συμμετοχής των θεματικών ενοτήτων που επιλέξατε με την αίτηση σας και θα επιλέξετε τον αριθμό δόσεων που επιθυμείτε (https://payments.eap.gr)
ή
 Με καταβολή 250 ευρώ με την υποβολή της αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος και εξόφληση της οικονομικής συμμετοχής έως 04 Ιανουαρίου 2022. (https://payments.eap.gr)

Ακολουθεί ολόκληρη η πρόσκληση:

πηγή aftodioikisi.gr